
Народні промисли, побут, одяг, кухня
Гордість західноукраїнської випічки
Пляцки — традиційна святкова випічка заходу України. У книжці «Святкові галицькі пляцки» кулінарка Леся Кравецька зібрала 50 рецептів надзвичайних смаколиків....
Золоте чересло українців
Автор книжки – ієромонах і поет Климентій, син Зіновія, що жив наприкінці ХVII – на початку ХVIIІ століття. ...
Мандрівка буковинською кухнею
Кажуть, що давньоперські правителі виряджали своїх розвідників у чужі краї, щоб за тональністю звучання музики визначити суспільні настрої в тих державах і регіонах і вирішити, чи можна їх легко завою...
Код нації
Автор книжки, Дмитро Походжук, відомий у своїх краях краєзнавець, письменник і журналіст, етнограф, фольклорист, громадсько-політичний діяч. ...
Страви галицької кухні
Кухня Карпат, чи галицька кухня – не національно-етнічна, а регіональна, має свої яскраві ознаки та кулінарні перлини, зібрані й відшліфовані усіма мешканцями цього унікального краю....
Відтворення вишиванки за кращими колекційними взірцями
Це видання є другим випуском книг Лідії Бебешко з серії «Україна вишивана», започаткованої видавництвом Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля». ...
Практичні поради з лозоплетіння
Мистецтво лозоплетіння – одне з найдавніших ремесел в Україні. Це виготовлення різноманітних господарсько-побутових і художніх виробів. ...
Як самій створити гарну вишиванку
Українська вишивка – перлина народної культури, візитівка українців та справжній культурний код, що зберігає в собі традиції наших предків. ...
Гастрономічна подорож Україною
Пропонуємо ознайомитися з книгою Олексія Волкова «Сучасна українська кухня», яка допоможе поринути в гастрономічну подорож Україною. ...








