«Наші мотиви – наші дії»: книги, які надихають і мотивують
Перегляд виставки

 
 

1560221 кп хр 
1560222 аб

Шварц Баррі. Чому ми працюємо; пер. з англ. Н. Гоїн. - Харків : Віват, 2018. - 128 с. - (TED books).

Перш за все, розмірковуючи про мотивацію, ви, певно, прагнете дізнатися відповідь на питання «Чому ми працюємо?». Американський психолог і спікер TED Барі Шварц написав на диво проникливу і лаконічну книгу, яка дасть відповідь на це питання. Багаторічні дослідження автора доводять, що праця заради власних поглядів і переконань – цілком можлива. Вона не лише зробить наше життя більш осмисленим і приємним, а й дозволить залишити по собі важливі здобутки для майбутніх поколінь.

 
 

1556020 кп хр

Иванова Светлана. Мотивация на 100%: А где же у него кнопка?. - 2-е изд. - М. : Альпина Бизнес Букс, 2006. - 288 с. : табл.

У своїй книзі автор розповідає про підходи до підвищення ефективності роботи найбільш важливого ресурсу компанії – її співробітників. У ній зібрані і на практичних прикладах досліджені методи, які найбільш часто використовуються західними компаніями. За допомогою цієї книги ви зможете сформувати систему мотивації персоналу, оптимальну для вашої компанії. Краще засвоїти і навчитися використовувати викладений в книзі матеріал вам допоможуть численні практичні приклади і завдання, а також  ділова гра «Віртуальний відділ».

 
 

1552299 кп хр 
1552300 аб

Коропецька Олеся Михайлівна. Психологічні основи професійної орієнтації та самореалізації особистості: навч. посіб.; М-во освіти і науки України, Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника. - К. : КНТ, 2016. - 437, [1] с.

У навчальному посібнику представлені теоретичні, методологічні й методичні засади  профорієнтаційної  роботи,  розкриті  зміст,  напрями,  форми  і методи  профорієнтації, викладені загальні психологічні засади професійного становлення і розвитку особистості, як суб’єкта  самореалізації. У посібнику міститься навчальна робоча програма з  дисципліни,  плани  семінарських  занять, завдання для самостійної роботи та самоконтролю, перелік основної і додаткової літератури. Практикум містить низку психологічних тестів та інший науково-методичний інструментарій для здійснення  консультаційної роботи. 

 
 

1551668 кп хр

Трейсі Брайан. Як керують найкращі; пер. з англ. Р. Клочко. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2018. - 207, [1] с.

На відміну від багатьох книжок з лідерства, що змальовують широку загальну картину, складні теорії та концепції, бестселер визнаного тренера з особистісного розвитку та бізнес-консультанта Брайана Трейсі цілком орієнтований на конкретну людину — керівника будь-якої бізнес-ланки. Незалежно від того, чи має він у підпорядкуванні десятки людей або ж десятки тисяч, основні його обов’язки залишаться незмінними — ставити перед собою цілі та впроваджувати інновації, розв’язувати проблеми й визначати пріоритети, стати прикладом для інших, надихати й мотивувати. Прості, перевірені, цілком практичні кроки навчать, як ефективному лідеру вести кадрову політику, самовдосконалюватися та організовувати власну діяльність, делегувати повноваження й керувати командою, які вирішальні чинники успіху треба враховувати й чому так важливо в бізнесі дотримуватися принципів військової стратегії.

 
 

1551572 кп хр 
1551573 аб

Дахіґґ Чарлз. Кмітливіші. Швидші. Кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі; пер. з англ. Л. Герасимчука. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. - 432 с.

Чому одні люди та компанії перемагають, а інші — йдуть на дно? Це питання не полишає голови всіх, хто хоче досягати успіху. Книга «Кмітливіші, швидші, кращі» Чарлза Дахіґґа відкриє секрети продуктивності та розповість про неймовірні історії успіху тих, хто був за крок від провалу. Завдяки книзі ви дізнаєтеся про: раціональну мету, амбітну мету та Війну Судного Дня, нове розуміння мотивації у навчальному центрі для новобранців, новаторство на прикладі мультфільму «Крижане серце».

 
 

1551547 кп хр 
1551548 аб

Пінк, Деніел. Драйв. Дивовижна правда про те, що нас мотивує; пер. з англ. Н. Агаджанян. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 205, [1] с

Якщо ви вважаєте, що найкращий мотиватор – гроші, це видання зруйнує ваше уявлення щодо факторів, які впливають на результат праці чи творчості! Досить сидіти склавши руки, настав час діяти, і ця книжка знає як! У ній ви знайдете безліч практичних методів щодо нової системи мотивації. Видання допоможе лідерам створити й утримати надійний бізнес, а іншим – віднайти себе та почати рухатися в бік щасливого майбутнього. Автор оперує результатами сотень психологічних досліджень, які допоможуть вам знайти роботу своєї мрії, побудувати бізнес та наповнити яскравими кольорами своє буденне життя.

 
 

1542702 кп чз

Кові Шон.  Сім звичок високоефективних підлітків. Путівник підлітка до успіху; пер. з англ. Р. Паранька. - Львів : Старого лева, 2015. - 251 с.

Це покроковий путівник для підлітків, який допоможе їм дійти із того місця, де вони є зараз, туди, де хочуть опинитися в майбутньому. Їхні цілі, мрії, плани – усе це здійсненне й досяжне. Просто потрібно знати, що допоможе правильно рухатися обраним шляхом. І ця книга Шона Кові стала для мільйонів підлітків школою самоповаги та успіху.

 
 

1542701 кп хр

Еттінген Гебріел. Перегляд позитивного мислення на основі нової науки про мотивацію; пер. з англ. Л. Герасимчука. - Київ : Наш формат, 2015. - 208 с.

Американський психолог, професор Гебріел Еттінґен працює над проблемою мотивації вже більше 20 років. У книзі вона окреслює коло проблем, що впливають на позитивну установку мислення, розмірковує над причинами того, чому омріяний результат не поспішає втілюватися у життя, куди зникає креативність і чому фахові знання не здатні більше бути запорукою конкурентоздатності діючої економічної моделі. Ця книга навчить, як не застрягнути назавжди між марним очікуванням і недосяжним результатом, здійматися на ноги, не ведучи рахунок падінням, аналізувати невдачі, міняти мислення, себе і життя. Мудрість здобуту на власних ґулях не можливо купити за жодні гроші, а її вартість зростає з часом подібно до вдалої інвестиції. 

 
 

1559948кп хр

Ганнет Аллен.  Творча крива. Як створити потрібну ідею в потрібний час; пер. с англ. Н. Ференс. - К. : КМ-БУКС, 2018. - 256 с.

Аллен Ґаннет розвінчує міфи навколо творчого генія, і розкриває таємниці науки та досягнення прориву комерційного успіху в будь-якій сфері діяльності. Аналізуючи історії відомих людей, автор знайомить читача з чотирма законами творчого успіху й доводить, що за всіма видатними досягненнями стоять спільні закономірності. На прикладі багатьох відомих людей у творчій сфері показує, що вони всі так чи інакше, свідомо чи несвідому слідували деякому алгоритму, котрий дозволяє створити ідею, яка цінуватиметься у їх сфері. І як бонус для кожного книголюба-потеромана – епілог. В якому розказано історію створення і шлях до успіху книг Джоан Роулінг про Гаррі Поттера.