Романтик степових просторів
Перегляд виставки

 
 

1355076 аб

Веретенников В.А. Волчий гон [Текст]: роман / В. А. Веретенников. - К. : Укр. письменник, 1992. - 158 с.

Автор змалював не тільки яскраві образи героїв, які запам’ятовуються, йому вдалося зобразити, як живу, Велику Командно-Адміністративну Систему. Він піднімається до глибоких філософських узагальнень: людина, яка втрачає свою моральність, стає страшнішою від хижака.  

 
 

1449872 аб 

Веретенников В.  Дикий табун: роман, киносценарий, публицистика / В. Веретенников. - К. : Академия, 2003.- 400 с.

Гостросюжетний, з політичними пристрастями роман прямо говорить про мафіозну небезпеку, що нависла над державними структурами, про корупцію на самому верху. Чи переможе любов прагнення героя до влади? Чи вистоїть він морально проти її спокус, проти сили грошей? Відповіді - в романі Віктора Веретенникова з динамічним, детективним сюжетом, наповненому реаліями сьогоднішнього дня.


 
 

1497756 аб 

Веретенников. В. Заграва [Текст]: роман / В. Веретенников. - К. : Академія, 2009. - 302 с

Автор ненав’язливо дає нам широку об`активну панораму із сучасного життя, а ви, мовляв, самі визначайтеся, хто вам більше до вподоби. Один іх висновків, до якого суб`єктивно приходиш, читаючи В.Веретенникова: природі загрожують не хижі звірі. Людина – найстрашніший її ворог. Складні перипетії міжособистісних відносин, висока психологічна напруга роблять читача своєрідним співтворцем цього динамічного роману.



 
 

1449868 аб
1449869 аб 

 Веретенников В. О.  Запороги [Текст]: роман / В.Веретенников. - К.: Академия, 2004. - 366 с.  
Автор в історичному романі «Запороги» показує дві антагоністичні моралі, які ніколи не вживалися між собою: ні в драматичні часи кошового отамана Івана Сірка, ні в сучасному бутті. Зійшлися світи добра і зла, честі й безчестя, слави й ганьби. 


 
 

1449851аб

Веретенников В. Красный лог: повести. Соч. в 5 томах. – Т1. – К.: Академия, 2000. – 376 с.

У повістях, об’єднаних сибірською тематикою і реаліями українського життя, автор підстерігає своїх героїв на крутих зламах їх доль.


 
 

1449886 аб 
65.9(4УКР-4ДНІ)

    Веретенников В. Куда мчится "Дикий табун" [Текст]: статьи и размышления человека-созидателя, руководителя, политика, журналиста, писателя / В.Веретенников. - Дн-ск : [б. и.], 1998. - 180 с. 

Книга містить статті та роздуми Віктора Веретенникова та теми, які близькі кожній людині: як живе Україна і її люди, як розвивається наше суспільство, звідки і куди воно рухається в своєму розвитку.

 
 

1195942 аб.

Веретенников В.А. Нежданно – негаданно: повести и рассказы. – К.: Молодь, 1987. – 184 с.

Автор пише про складний світ підлітків, про життя і навчання школярів, про їх складні відносини з батьками. Звучать мотиви відповідальності людини перед природою, мотиви дружби, кохання, великого сучасного міста. Читача приваблять роздуми письменника про життєві явища людини.


 
 

1405343 аб 

Веретенников В.А. Песнь оленьего урочища: роман, повести / В. А. Веретенников.  - К. : Український письменник, 1993. - 381 с.

Перше видання роману «Волчий гон» викликало читацький бум. Перед нами роман про владу і тих, хто до влади рветься, про людей, які не тільки винищують тварин, але ніби поїдають один одного. Не менш захоплюючі повісті ... Вовча зграя наздоганяє стадо оленів. Вовчиця в стрибку ранить шию важенки. Але за оленями полюють і люди. Вовк і олень, притулившись один до одного, разом рятуються від більш лютих хижаків. 


 
 

1405436 аб 
1374448аб.

Веретенников В.А. Потерянный рай [Текст] : роман / В. А. Веретенников. - К.: Укр. письменник, 1995. - 319 с
 
У романі зіткнулися дві моралі: християнська і більшовицька, здавалося б, мають одну і ту ж мету - побудувати царство загальної рівності і справедливості. Але чому ж земний рай не вдалося побудувати? Про це і розмірковує автор, який в гостросюжетный формі пов'язує в романі епохи Христа, Леніна і сьогоднішній день.


 
 

1449883 аб 
1449882 аб

Веретенников В.  Скачки [Текст] : роман / В. Веретенников. - К. : Академия, 2002. - 384 с. 

Це концептуальний роман, роман-підсумок, роман-пошук нових художніх засобів для епічної розповіді про становлення нового суспільства. Це роман – про особливості теперішнього часу і характерах героїв, що живуть в ньому.


 
 

1449895 аб

Пиленов А. Не выпадая из седла: Биографическая повесть. – К.: Изд. центр «Академия», 2000. – 208 с.

В центрі біографічного твору автора – динамічне, багатопланове життя письменника, одного з лідерів вітчизняної економіки, людини, яка випробувала себе у великій політиці, Віктора Веретенникова.