Діти з порушеннями
Перегляд виставки

 
 

ф1569516кп чз     
Т 67

Трикоз, Сніжана Валеріївна Блеч Ганна Олександрівна. Ми поруч. Діти з порушеннями інтелектуального розвитку. -Харків: Ранок; Харків: Кенгуру, 2020. -31 с.:

«Ми поруч». Книжка містить методичні рекомендації і поради для батьків, які виховують особливу дитину. У посібнику описуються характерні якості дітей з порушеннями інтелектуального розвитку, надається корисна інформація щодо розвитку і навчання такої дитини в умовах повсякденного життя родини і підготовки дитини до самостійної життєдіяльності.

 
 

ф1569547кп чз     
Я 75

Ярмола, Наталія Анатоліївна. Діти дощу. Діти з розладами аутистичного спектра. -Харків: Ранок; Харків: Кенгуру, 2020. -30 с

«Діти дощу». Батькам, які виховують дітей з розладами аутистичного спектра, будуть цікаві відомості, які пропонує дане видання. Автори надають важливу інформацію про аутизм, розповідають про особливості розвитку дитини з РАС, її можливості, сучасні методи та технології навчання та виховання.

 
 

ф1569532кп чз     
Ч-34

Чеботарьова, Олена Валентинівна Гладченко Ірина Вікторівна. Сонячні діти. Діти із синдромом Дауна.-Харків: Ранок; Харків: Кенгуру, 2020. -31 с

«Сонячні діти». Данна книжка буде корисна батькам, які виховують дітей із синдромом Дауна. Автори розповідають про особливості розвитку їхньої дитини, її можливості, сучасні методи та технології навчання та виховання.

 
 

ф1569504кп чз     
С 91

Сухіна, Ірина Вячеславівна. Маленькі непосиди. Гіперактивні діти. -Харків: Ранок; Харків: Кенгуру, 2020. -31 с.

«Маленькі непосиди». Це видання містить методичні рекомендації й корисні поради батькам, які виховують гіперактивних дітей і дітей з дефіцитом уваги. Автор розповідає про причини і прояви гіперактивності, сучасні методи та технології корекції поведінкових порушень.

 
 

ф1569531кп чз     
Ч-34

Чеботарьова, Олена Валентинівна Гладченко Ірина Вікторівна. Метелики в обладунках. Діти з ДЦП. -Харків: Ранок; Харків: Кенгуру, 2020. -31 с.

«Метелики в обладунках». Книжка містить методичні рекомендації й корисні поради батькам, які виховують дітей із ДЦП. Автори надають важливу інформацію про церебральні паралічі, розповідають про особливості розвитку їхньої дитини, її можливості, сучасні методи та технології навчання та виховання.