Портрет успішної жінки
Перегляд виставки

 
 

1541592кп чз 
88.323.0
Г 91

Грэй, Джон. Мужчины - с Марса, женщины - с Венеры [Текст] / Дж. Грэй; пер. с англ. И. Старых. - М. : София, 2015. - 319 с.

«Чоловіки – з Марсу, жінки – з Венери» – один із найбільших бестселерів нашого часу. Це книга, яка змінила на краще долі безлічі людей.

Більшість проблем у стосунках чоловіка та жінки виникають тому, що ми дійсно різні. І не просто різні люди – ми з різних планет. Наш підхід до більшості питань відрізняється настільки, що для справжнього взаєморозуміння необхідна особлива спільна мова.

Ця книга допоможе кожному і кожній цю мову знайти і опанувати. А коли ми її вивчимо, зникне більшість причин бути нещасливими в коханні, в сім'ї, в ділових стосунках. Книга призначена для всіх чоловіків і жінок старших 16 років.


 
 

1457202 чз 
88.373
С 60

Солнцева, Елена Николаевна. Энергия жизни - это для тебя [Текст] / Елена Николаевна Солнцева. - М. : Гелеос, 2005. - 320 с.
 
Погодьтесь, прокидатися вранці бадьорим і веселим – це так приємно! А як чудово весь день відчувати себе Переконливою і Енергійною! А домогтися гарного самопочуття зовсім не складно!

У цій книзі Олена Солнцева зібрала для вас кращі світові системи харчування, які допоможуть вам знайти міцне здоров'я і залишитися МОЛОДИМ і ЩАСЛИВИМ на довгі роки! А маленькі жіночі хитрощі, якими так успішно користуються світові зірки Демі Мур, Лариса Доліна та інші, зроблять з вас справжніх красунь, а ваші фігури – чарівними!


 
 

1495711кп чз 
88.37
Б 24

Барабаш, Павел Иванович. Стань стройным за месяц! НЛП-тренинг [Текст] / П. И. Барабаш. - СПб. : Питер, 2010. - 288с.

Павло Іванович Барабаш – психолог-практик, керівник Хабаровського центру НЛП, коуч і бізнес-тренер.
НЛП-тренінг допоможе будь-якому охочому самостійно скинути вагу. Що для цього потрібно?
– Усвідомити свої шкідливі звички і основні помилки харчування.
– Освоїти «правило каструльки» і виробити новий алгоритм харчування.
– Створити правильну мотивацію і запрограмувати себе на зміни.
– Навчитися керувати емоційним стресом.
– Позбутися харчової залежності.
– Оволодіти системою самоконтролю.

Ви навчитеся всього цього, якщо уважно прочитаєте книгу і виконуватимете всі вправи. Починайте просто зараз – і ви позбавитеся зайвої ваги! 

 
 

1491355кп чз 
88.52
Ц 27

Цветкова, Наталья Афанасьевна. Раскрытие безграничных возможностей, или сюрприз от предков [Текст] : уникальная технология / Н. А. Цветкова. - М. : Центрполиграф, 2009. - 219с.

Авторка цієї книги впевнена, що дуже сильний вплив на наше життя справляють стереотипи поведінки і реагування, які були характерні для когось із наших предків, можливо, бабусі чи прадіда. Сьогодні ці стереотипи заважають нам повноцінно жити і працювати. У книзі описано 4 основних стереотипів, які заважають реалізувати наш потенціал і розбагатіти, не втрачаючи при цьому душевної рівноваги і радості життя. Завдяки книзі ви навчитеся бачити свої стереотипні думки і дії, і зможете повністю звільнитися від них і встати на шлях багатства і задоволення життям.

 
 

1519739кп чз 
88.2
Э 65

Энел, Чарльз. Мастер-Ключ к исполнению желаний. Как получить от жизни все, что вы хотите [Текст] / Ч. Энел. - М. : София, 2012. - 224 с.

Це книга, яка вважається класикою літератури про творчої сили думки, дає ясне, вичерпне і при цьому коротке пояснення законів, які лежать в основі такої думки як Успіх.

Якщо ви хочете чогось досягти – не тільки в бізнесі, а й просто в житті, – система «Майстер-Ключ» навчить Вас, як це зробити. Кажуть, що книгою Чарльза Енела зачитувалися Білл Гейтс і мільйонери Силіконової долини. Сам Наполеон Хілл, автор бестселера «Думай і багатій» визнавав, що своїм успіхом у житті він зобов'язаний «Майстер-Ключу. Зараз цей унікальний практичний посібник доступний кожному. Читайте його, виконуйте вправи – і робіть своє життя кращим уже сьогодні. 

 
 

1514092кп чз 
88.52
Р 82

Рубштейн, Нина Валентиновна. Жизнь на 100% : любовь, здоровье, карьера [Текст] / Н. Рубштейн. - М. : Эксмо, 2011. - 448 с.

Чи завжди ви задоволені собою і своїм життям? Чи не здається вам іноді, що ваше життя могло би бути яскравішим і цікавішим? Чи влаштовують вас стосунки з рідними, коханими і колегами на 100%? Якщо ви хочете додати в ваше життя щастя, в стосунки з близькими – любові і тепла, в професійну сферу – успіху і визнання, ця книга стане вашим особистим консультантом і тренером з питань іміджу, самореалізації, ефективного спілкування з людьми. Книга написана відомим російським психологом Ніною Рубштейн у співавторстві з кращими майстрами її тренінг-центру. До книги увійшли найбільш ефективні вправи і техніки з тренінгів. Ця книга дає вам реальний шанс змінити своє життя на краще.

Так, вам доведеться попрацювати над собою, але, повірте, результат того вартий!

 
 

1508885кп чз 
88.37
К 14

Казакевич, Александр. Аксиомы успеха, или Как сделать невозможное возможным [Текст] / А. Казакевич. - М. : Центрполиграф, 2010. - 350 с.

У цій книзі автор розмірковує про сміливість і рішучість, мудрість і оптимізм, удачу й щастя. У чому секрет тих, хто домігся неймовірного успіху, зробивши те, що раніше вважалося неможливим? Як зберегти і зробити щасливою свою любов? Як навчитися жити, а не існувати? І, нарешті, що потрібно зробити, щоб не забрати з собою в могилу «всю свою музику»? Ви знайдете тут відповіді на ці та багато інших питань.

 
 

1508286кп чз 
88.37
К 56

Ковалев, Сергей Викторович. Возвращение к здоровью, или Как вылечить свое тело и душу без врачей и лекарств [Текст] : руководство по основам исцеления / С. В. Ковалев. - 2-е изд. - Р.-на-Д. : Феникс, 2010. - 267 с.

Скажіть, чи хочете ви відновити втрачене здоров'я, або, нарешті, повністю одужати? І зберегти це, знову придбане здоров'я на довгі роки?
Якщо такого бажання у вас немає, покладіть цю книгу назад на полицю. Але не тому, що не доросли, а тому, що для вас здоров'я не є проблемою. А чи варто (вибачте за метафору) чухатися, коли (або поки) не свербить..?

Якщо ж інакше, то вам пощастило – ви знайшли шукане і бажане. Це, не дуже об'ємне і загальнодоступне видання покликане зацікавити вас вашим здоров’ям. А, точніше, системою нейропрограмування психосоматичних зцілень, розробленою психотерапевтом вищої кваліфікації, який сам себе вилікував від багатьоз нібито невиліковних сучасною медициною захворювань. 


 
 

1505517кп чз 
88.53я7
В 28

Вемъ, Александр. Имидж - путь к успеху [Текст] : практ. пособие для мужчин и женщин / А. Вемъ. - 3-е изд. - СПб. : Питер, 2010. - 160 с.

«Імідж – ніщо, спрага – все!» – гасло дійсно гарне. Тільки працює воно тоді, коли ви вальяжно відпочиваєте в спекотних країнах. А за яких умов можна це робити? Якщо у вас є потрібна кількість грошей. А від чого це залежить? Від того, яка у вас робота. Погодьтеся, що при влаштуванні на престижну роботу пляшка з газованим напоєм вам навряд чи допоможе. Вам допоможе... правильно обраний імідж.

Прочитавши цю книгу, ви зможете створити свій неповторний імідж, за допомогою якого привабите до себе людей, зміните на краще особисте життя, завоюєте симпатію начальників і колег по роботі.
Пам'ятайте, ваш успіх – у ваших руках!