Уточнено перелік документів для встановлення статусу учасника АТО працівникам підприємств

//Профспілкові вісті. - 2017. - №25. - С.12  ( 22.07.2017 )

Кабмін постановою від 14.06.2017 р. № 414 вніс зміни до п. 2 постанови КМУ від 23.09.2015 р. № 739 “Питання надання статусу учасника війни деяким особам”. 
Таким чином уточнено перелік документів, необхідних для встановлення статусу учасника війни працівникам підприємств, установ та організацій, які залучалися та брали участь у забезпеченні проведення АТО, перебуваючи безпосередньо в районах її проведення. 

Це, зокрема, документи про безпосереднє залучення до виконання завдань АТО, а саме: витяги з наказів керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України або особи, яка його заміщує, його заступників про залучення до забезпечення проведення АТО; витяги з наказів керівника оперативного штабу з управління антитерористичною операцією, його заступників або керівників секторів (командирів оперативно-тактичних угруповань) про підпорядкування керівнику оперативного штабу з управління АТО в районах її проведення; інші документи, видані державними органами, підприємствами, установами, організаціями, що містять відомості про безпосередню участь працівника в забезпеченні виконання завдань АТО в районах її проведення.