Головко Оксана //Урядовий кур’єр. – №24. - 2019. – C.4  

Новий старт по перепустку до вишу

//Урядовий кур’єр. – №24. - 2019. – C.4  ( 06.02.2019 )

Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.
Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру, потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3x4 см, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Звертаємо увагу, що в паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім.
Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому навчається учень/студент.
Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.
Із 2019 року процедура реєстрації учасників та порядок визначення результатів ЗНО дещо зміняться порівняно з попередніми роками.
 З повним текстом можна ознайомитись у відділі періодики за адресою: пр. Д. Яворницького,18, а також в інтернеті: https://ukurier.gov.ua/uk/articles/novij-start-po-perepustku-do-vishu/