Про порядок перегляду розмірів пенсій осіб, з числа військовослужбовців, яких було призвано на військову службу під час мобілізації

//Вісник пенсійного фонду України. - 2015. - №5. - С.38-41  ( 26.08.2015 )

Законодавчо визначено, що військовослужбовцям, особам, які мають право на пенсію за Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», пенсії відповідно до цього Закону призначаються і виплачуються після звільнення їх зі служби.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Водночас пенсіонерам з числа військовослужбовців та осіб, які отримують пенсію за цим Законом, у разі повторного прийняття їх на військову службу до Збройних сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України та Державної спеціальної служби транспорту, службу до органів внутрішніх справ, органів та підрозділів цивільного захисту, податкової міліції та Державної кримінально-виконавчої служби України виплата пенсій на час їхньої служби припиняється. При наступному звільненні зі служби цих осіб виплата їм пенсій здійснюється з урахуванням загальної вислуги років на день останнього звільнення…   Полный текст публикации смотри  отделе периодики ДОУНБ по адресу: пр. К. Маркса,18.