Пресслужба ФДМУ  

Як працюватиме система Прозорро.Продажі під час блекауту Пресслужба ФДМУ

//Юридична газета. - 2022. - 21 листопада.  ( 21.11.2022 )

 За інформацією держпідприємства співробітники майданчиків, які працюють з клієнтами, застосовують гібридний формат роботи (онлайн та офлайн), а частина виконують свою роботу з-за кордону. Крім того, частина майданчиків закупили власні генератори живлення, інтернет-модеми, забезпечують додатковими акумуляторами для ноутбуків менеджерів. 
Станом на листопад 2022 року понад 40 майданчиків працюють у різних містах України, що дозволяє забезпечувати стабільну роботу екосистеми та конкуренцію на торгах у системі. Ознайомитися з переліком майданчиків, які працюють в системі, можна на офіційному сайті Прозорро.Продажі та на сторінці кожного аукціону.
Для підписання протоколів та/або укладання договорів за підсумками проведених аукціонів використовувати системи кваліфікованого електронного підпису (КЕП).Нагадуємо, що торги можуть бути скасовані тільки за рішенням організатора в межах чинного законодавства. 
  З повним текстом можна ознайомитись в інтернеті:  https://yur-gazeta.com/golovna/yak-pracyuvatime-sistema-prozorroprodazhi-pid-chas-blekautu.html