.  

Підвищення зарплати, яке було встановлене постановою Кабінету Міністрів, стосується медпрацівників усіх державних та комунальних закладів охорони здоров'я.

//Праця та зарплата. - 2022.- №4. - С.6  ( 26.01.2022 )

Дана постанова поширюється абсолютно на всіх працівників державних та комунальних закладів охорони здоров'я. Медзаклади, які фінансуються за єдиною тарифною сіткою, зобов’язані дотримуватись даної постанови. Нині вони отримали право робити доплати до встановленого рівня зарплати більші, ніж передбачені єдиною тарифною сіткою", - йдеться у роз'ясненні.

В МОЗ наголосили, що базову заробітну плату не менше ніж 20 000 гривень встановлено для лікарів (крім лікарів-інтернів), професіоналів з вищою немедичною освітою, які допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров'я. З повним текстом можна ознайомитись у відділі періодики за адресою : пр. Д. Яворницького,18, а також на сайті газети:  

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3387184-hto-z-medikiv-otrimae-pidvisenu-zarplatu-u-135-ta-20-tisac-rozasnenna-moz.html?fbclid=IwAR0YHqQR-3OizGgKKGEpleoNGxPH5V1QfshHh2q59RdxFskXEYdUvqHj-Oc