КМ Букс і видавництво «Країна мрій»

 

Адміністрація бібліотеки дуже вдячна КМ Букс і видавництву «Країна мрій» за подарункову серію книжкових видань.

 

Клейборн, А. Історія винаходів. – К.: Компанія ОСМА, 2015. – 96 с.: іл.
Тостери, мобільні телефони, телевізори й комп’ютери, автомобілі й шоколадні батончики, літаки та навіть улюблені нами всіма джинси…
Ми маємо всі ці чудові речі завдяки невгамовній жазі людини до нового, небаченого, кращого.
Читачеві пропонується не просто сухий перелік фактів. Адже за кожним винаходом стоїть чиясь доля пошуки й змагання творчих думок – тобто реальне життя з його злетами, невдачами й, звісно ж, відкриттями і винаходам.
Історія цивілізації – це історія винаходів і відкриттів. Із цієї книжки ви дізнаєтесь, як було винайдено колесо і яким був перший велосипед, як з`явилися чіпси і жувальна гумка, хто придумав по судомийну машину, вертоліт, реактивний двигун, і ще багато-багато цікавого.

 

Клейборн, А. Історія географічних відкриттів і досліджень. – К.: Компанія ОСМА, 2015. – 104 с.: іл.
Ще з доісторичних часів люди мандрували світом, щоб знайти нові землі для поселень,
а також у пошуках скарбів, або ж просто заради слави бути першим на вершині гори.
У цій книжці багато неймовірних історій про сміливих дослідників, які підкорювали крижані полюси, перетин
али спекотні пустелі, перепливали річки, повні кровожерних крокодилів, та здійснювали навколосвітні подорожі.
Книжка містить цікаву інформацію про славнозвісних дослідників давніх часів, середньовіччя, епохи Відродження, про великі географічні відкриття XV–XVII століть, дослідження Американського континенту, Африки, Австралії, полярних областей у ХVIII-XX століттях, а також дослідження морських глибин і космічного простору.


Вітлі, А. Історія живопису. – К.: Компанія ОСМА, 2015. – 96 с.: іл.
Читаючи цю книжку, ви дізнається про зародження і становлення живопису, пройшовши шлях від давніх-давен до наших днів. Ви матимете змогу зазирнути в печери з дивовижними малюнками прадавніх художників, в палаци і піраміди давнього Єгипту, де складний настінний розпис виконували тисячі ремісників, побувати У Стародавній Греції і Стародавньому Римі, де працювали митці, які залишили людству свої витвори мистецтва. Після середньовіччя ви вийдете на св
ітлий простір Відродження з його творчими відкриттями і шедеврами. Наприкінці цієї захопливоїмандрівки ви опинитесь у сучасній художній майстерні, де побачите, як можна створювати витвори мистецтва за допомогою новітніх технічних засобів.


 

Стовелл, Л. Історія космічних досліджень. – К.: Компанія ОСМА, 215. – 104 с.: іл.
Люди в усі віки вдивлялись у зоряне небо. Воно вабило їх своєю загадковістю і нескінченністю.
Вивчення Всесвіту триває з прадавніх часів, але навіть сьогодні ми знаємо про нього надзвичайно мало. Ця книжка – для тих, хто цікавиться астрономією, у ній ідеться про неймовірні відкриття, містяться відомості про дослідження планет Сонячної системи та їх супутників, комет, астероїдів, зірок, туманностей, безліч інших космічних об`єктів.

 

Клейборн, А. Історія науки –К.: Компанія ОСМА, 2015. – 96 с.: іл.
З давніх-давен люди допитливо досліджують і осмислюють навколишній світ та самих себе. Сьогодні ми бачимо результат такої наполегливої тисячолітньої праці. Адже і ми, і світ навколо нас за цей час неймовірно змі
нилися!
Гортаючи сторінки цієї книжки, ви поринете у світ могутнього інтелекту, сміливого наукового передбачення та невтомної праці людей, відданих науці і науковому прогресу.
Книжка містить цікаву інформацію про вчених та їхні відкриття. Вона знайомить читачів із найрізноманітнішими науковими фактами та істор
ією науки.

 

 

Дякуємо КМ Букс і видавництву «Країна мрій» за цікаві книжкові подарунки і маємо надію на подальшу співпрацю!